Autoškola Trend – Irena je naučila kako se toči gorivo

0

Našoj Ireni je ostalo još samo 9 sati vožnje do kraja autoškole i onda izlazi na ispit. Nema gdje nije vozila: Stupnik, Dubrava, Kozari bok…, obišla je sva mjesta u gradu. U jednom trenutku joj je instruktor rekao kako još niti jednom nije natočila gorivo, a to je sastavni dio vožnje i kako bi ju trebao to naučiti. Irena je odgovorila: ”Moj Joso toči gorivo. Ja samo vozim.” Instruktor: ”Dobro, ali kad Jose nema, morat ćeš sama natočiti gorivo.” Irena: ”Meni moj Joso nikad ne bi dao prazan rezervar. Ubila bi ga.” Instruktor: ”Čak i da ti da pun rezervar goriva, ako ideš na dalek put, morat ćeš kad tad stati na benzinsku i uliti gorivo.” Irena: ”Meni će Joso kupiti najveći auto, koj ima ogroman rezervar.” Instruktor: ”Past ćeš na ispitu, ako ne znaš natočiti gorivo!” Irena: ”Jel’ vi to meni prijetite? Jel’ vi to meni prijetite? Okej, natočit ću gorivo i glumit ću da to radim s oduševljenjem, ali to je samo zato da ne padnem ispit. Ovo je prvi i zadnji put da točim gorivo. Stupnička kraljica si ne smije dopustiti takvu sramotu nakon položenog ispita.”

Autoškola Trend - Irena Jakičić toči gorivo Foto: Flash.hr
Autoškola Trend – Irena Jakičić toči gorivo
Foto: Flash.hr
Autoškola Trend - Irena Jakičić toči gorivo Foto: Flash.hr
Autoškola Trend – Irena Jakičić toči gorivo
Foto: Flash.hr

Iako je dobio živčani slom u pokušaju nagovaranja Irene da nauči nešto novo, na kraju ga je ipak poslušala i instruktor se konačno mogao malo nasmijati.

Autoškola Trend - Instruktor i Irena Jakičić Foto: Flash.hr
Autoškola Trend – Instruktor i Irena Jakičić
Foto: Flash.hr

Sljedeći tjedan Irena vježba parkiranje, a ako instruktor do sada nije poludio, onda će sigurno na parkiralištu. Naime, Irena mi je nedavno rekla da osim bembare koju očekuje od mene, želi i svu dodatnu opremu koja uključuje i autopilota (Automatsko parkiranje). Ona želi lakirati nokte dok se pila uparkirava.

AUTOŠKOLA TREND 

Draškovićeva 5
Zagreb, Croatia
Tel: 01 3096 918

https://www.facebook.com/pg/autoskolatrendzagreb/about/?ref=page_internal

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, profesionalni švercer u tramvajima, diplomirani kradljivac autoradija, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.

Podijeli