Autoškola Trend – Irena je položila znakove i krenula na cestu. Pazite se ljudi!

0

Nakon predavanja nastupio je ispit iz propisa, koji sam pala jedanput. Naravno nije problem bio u meni, niti u predavaču, nego u Josipu. Joso je inače kratkonogi čelavac, moj dragi savjetodavac, koji misli da je popio svu pamet svijeta. Naime, tvrdio je da je Čučerska škola vožnje jako dobra i da ću zbog nje sigurno proći na propisama. Savjeti su bili: ”Kada vidiš babu na cesti, trubi k’o manijak i što većom brzinom nagazi na gas. Slobodno ukljući brisače da ne zaprljaš vjetrobanska stakla. Groblja zjape prazna, a baba se zajebava na zebri. Znakovi ti nisu toliko bitni. Preleti preko ležećeg policajca, to je super stvar…”, i da ne nabrajam dalje. Dođem na ispit sva samouvjerena, jer ipak mu slijepo vjerujem i dogodi se ono čemu sam se najmanje nadala, a to je pad. Nakon toga sam se zapitala ”Trebam li mu više ikad vjerovati?” Bio je ljut kao ris. Počela mu je izbijati kosa na glavi jer sam mu rekla da je bio u krivu. Znala sam da moram preuzeti stvar u svoje ruke pa sam se obratila majci koja vodi Stupničku škola ”Mama express” Mama je stvarno vrsni znalac. Upijala sam kao spužva svaku njezinu riječ i divila se njezinom govoru i poznavanju. Šteta što i Josić nije bio da nauči pokoju pametnu. Drugi put sam dala ispit. Bila sam sretna, ali ne samo što sam prošla, nego i zato što sam pokazala tom Čučerskom orangutanu (Josi) da je „Stupnička škola bolja od Čučerske“ I tako vožnjica može početi. Bez Jose naravno, jer je on zbrisao na more. Uplašio se da ću ga naganjati ili pregaziti, ako gdje vidim u gradu.

Autoškola Trend Irena Jakičić Foto: Flash.hr
Autoškola Trend
Irena Jakičić
Foto: Flash.hr

Došla sam na poligon. I ugledala crvenog passata. Znala sam odmah da je to moj auto. Za kraljicu Stupnika samo najbolje. Odmah sam ga morala poslikati. Melem za oči.

Instruktor Marko Andrijašević dočekao me sa ozbiljnim izrazom lica. Vjerovatno zato jer sam skakala oko auto kao luđakinja dok sam slikala. Sjela sam u auto kao oduzeta i progutala knedlu. Objasnio mi je sve oko auta i vožnja je mogla početi. Već nakon prvog kruga, ozbiljan izraz lica se maknuo i počeo je smijeh s njegove strane. Meni je to naravno bilo čudno, ali Bože moj! Uzeo je mobitel i počeli su padati selfiji. Ipak smo elita. Ovo je fotka na kojoj smo lijepo ispali.

Autoškola Trend Irena Jakičić Foto: Flash.hr
Autoškola Trend
Irena Jakičić
Foto: Flash.hr

Ovo je fotka na kojoj smo ispali savršeno. Kakva bi to vožnja bila bez zezancije. Samo se šalim. Na fotkama stojim. Vozač je uvijek na oprezu.

Autoškola Trend Irena Jakičić Foto: Flash.hr
Autoškola Trend
Irena Jakičić
Foto: Flash.hr

I za kraj ovog dijela priče,fotka odlaska na cestu..Tko zna što će se tamo događati. Joso pripremi se kada se vratiš. Možeš se sakriti, ali mi ne možeš pobjeći:)

Autoškola Trend Irena Jakičić Foto: Flash.hr
Autoškola Trend
Irena Jakičić
Foto: Flash.hr