AUTOŠKOLA TREND – Kako je Irena krenula u autoškolu

0

Irena je osim zaštitnog lica Flash.hr portala, postala i naša kolumnistica, ali i marketing manager. Titule sa sobom donose i neke obaveze, a jedna od njih je da se svako jutro pojavi u uredu ili na poslovnom sastanku. Izgovori tipa: Pobjegao mi je autobus, sljedeći ide tek za sat vremena, nisam ja kriva što živim na selu…., više ne prolaze. Rekao sam joj: ”Vrijeme je da položiš vozački ispit, ali ne za traktor, nego za pravi, pravcati auto. Ako može voziti Mladen Grdović, možeš i ti”

Pretražili smo sve autoškole u Zagrebu, a glavni kriteriji su nam bili: Povoljna cijena, lokacija škole i iskustva drugih polaznika (Meni su to bili glavni kritieriji. Ireni je bilo bitno da imaju neki crveni auto).

Odluka je na kraju pala na autoškolu TREND. Nalazi se u Draškovićevoj 5, što je samo dvije tramvajske stanice udaljeno od našeg ureda, cijenovno su najpovoljniji, svi polaznici su imali dobra iskustva sa školom i što je najbitnije (ne za mene, nego za Irenu), imaju crveni auto.

AUTO ŠKOLA TREND
AUTO ŠKOLA TREND

Irena je bila uzbuđena kao rasplodni bik. ”Znaš li ti da ja već znam puno prometnih znakova?”, rekla mi je ponosno. Odgovorih: ”Kojih? Jelen na cesti? Sezona lova na veprove? Idi molim te, idi molim te. Primi se knjige i da si položila sve iz prve. Vrijeme je da Boss dobije šofera.”

AUTOŠKOLA TREND
AUTOŠKOLA TREND
AUTOŠKOLA TREND
AUTOŠKOLA TREND

Ja sam ljubazno zamolio vlasnika škole da me upozori kad Irena izađe na cestu, kako bih taj dan ostao u kući. Nedajte da vas njezino lijepo lice i slatki osmijeh zavaraju. Mogla bi biti stupnički Horvatinčić. 

AUTOŠKOLA TREND

Draškovićeva 5, 10 000 Zagreb

 BESPLATNI INFO TELEFON: 0800 94 25
  tel: +385 (0)1 3096 918
  mob: +385 91 3095 052
  mail: info@autoskolatrend.hr

Autor: Josip Novosel aka Dragi vođa, profesionalni švercer u tramvajima, samozatajni bacač uroka, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob kojem je vozačka istekla prije 7 godina, a možda i više:)
Podijeli